Sådan kommer du i gang med TRX træning

Er TRX træning nyt for dig, og ved du ikke, hvordan du starter? TRX træning bruger egen kropsvægt til flere forskellige øvelser og fokuserer på at opbygge styrke, balance, fleksibilitet og stabilitet. Dets popularitet skyldes ikke mindst dets effektivitet og evne til at tilpasse sig ethvert træningsniveau.

Hvorfor er TRX træning anderledes?

Det særlige ved TRX træning er dens simple, men effektive koncept. Kun udstyret med TRX suspension traineren, som består af justerbare nylonstroppe med håndtag og fodbøjler, og din kropsvægt kan du udføre hundredvis af forskellige øvelser. Det er det ideelle valg for dem, der ønsker en intensiv helkropstræning, uden at skulle bruge alt muligt udstyr. Uanset om du er begynder eller øvet i TRX-træning, findes der gode træningsøvelser til alle.

En anden vigtig forskel ved TRX træning er, at den gør brug af dine bevægelser. Det betyder, at øvelserne minder om de bevægelser, du laver i hverdagen, såsom løft, skub og træk. Dette hjælper med at forbedre den generelle funktionalitet. Hos Body for Life i Rødovre kan du gå til TRX-træning på hold, hvilket gør træningen og hele oplevelsen en del sjovere.

Fordele ved TRX træning

TRX træning er især kendt for at være ultra effektiv til core-træning. Da du konstant arbejder med at stabilisere din krop gennem øvelserne, får din midte en intens workout. Og det er kun én af mange fordele. TRX træning øger også din balance og fleksibilitet og er derfor et fantastisk supplement til enhver træningsrutine. Øvelsernes sværhedsgrad kan let justeres, hvilket garanterer dig en udfordrende og virkningsfuld træning, uanset dit niveau.

Sådan starter du med TRX træning

Det er mindre kompliceret at starte med TRX træning, end det ser ud. Det eneste du behøver, er at finde et fitnesscenter, der tilbyder TRX træning. Her tilmelder du dig et hold og er i gang næsten med det samme. Begynd med de grundlæggende øvelser, og byg gradvist på med mere udfordrende variationer. At se instruktionsvideoer eller deltage i et hold med en certificeret instruktør, kan også være en stor hjælp, så du udfører øvelserne korrekt.

TRX træning er en fantastisk mulighed for både den dedikerede atlet, som ønsker at forbedre sin performance, og for enhver, der sigter mod en stærkere og mere tonet krop. Med et hav af øvelser at vælge mellem, er det nemt at forstå, hvorfor TRX er blevet en favorit blandt mange. Så hvorfor ikke prøve det selv og opleve fordelene på egen krop?